Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Mobile
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Tover nu mee in Harry Potter: Wizards Unite

Je kunt vanaf nu mee toveren met Harry Potter: Wizards Unite. Warner Bros. en ontwikkelaar Niantic hebben bekendgemaakt dat de Augmented Reality-game nu beschikbaar is in Nederland.

Harry Potter: Wizards Unite is vergelijkbaar met Niantic's andere game Pokemon GO. In de nieuwste ga je op pad en duik je volledig in de wereld van Harry Potter. Ga het gevecht aan met tovenaars en diverse wezens, vind magische voorwerpen of kom bekende personages tegen.

Harry Potter: Wizards Unite is nu te downloaden voor iOS en Android.

BRON Warner Bros.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?