Trailer: Total War: Warhammer III releasedatum vrijgegeven

Geplaatst:

Total War: Warhammer III heeft een releasedatum ontvangen. Wat misschien nog verrassender is, is dat de grote strategiegame meteen lanceert op Xbox Game Pass.

Naast het grote nieuws is er ook een trailer uitgekomen van een nieuwe speelbare factie; de Ogre Kingdoms. Shrek is er niks bij, als je ziet hoe deze fatsige wezens enorme hoeveelheden voer naar binnen douwen. Total War: Warhammer III is beschikbaar vanaf dag één op Game Pass voor de pc. In de strategiegame commandeer je gigantische legers en neem je het op tegen de deamons en monsters uit de Chaos Realms. Creative Assembly geeft aan dat er een hoop post-launch content voor de game wordt uitgebracht, zoals add-ons en gratis updates. Bekijk hier gameplay van Total War: Warhammer III.

Total War: Warhammer III werd onlangs uitgesteld. Total War: Warhammer III is nu beschikbaar vanaf 17 februari voor de pc.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord