Total War: THREE KINGDOMS
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 mei 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Total War: THREE KINGDOMS uitbreiding Reign of Blood doet naam eer aan

Volgende week verschijnt er een nieuw effects pack voor Total War: THREE KINGDOMS met de naam Reign of Blood. De trailer die vandaag is vrijgegeven laat zien dat de uitbreiding zijn naam eer aan doet.

Het effects pack brengt naast nieuwe content ook nieuwe gore effecten met zich mee. Na het downloaden kan dit worden ingesteld onder de Advanced Graphics Settings, waarmee er nieuwe animaties en kill moves worden toegevoegd. Zo worden de veldslagen nog overweldigender en bloederiger. Om je vast een voorproefje te geven heeft SEGA een nieuwe trailer online gezet, welke je hieronder kunt bekijken. Mits je geen zwakke maag hebt.

Het Total War: THREE KINGDOMS - Reign of Blood effects pack komt uit op 28 juni en kost je €2,99.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?