Tools Up!
  • ONTWIKKELAAR The Knights of Unity
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 december 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Party, Indie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Tools Up! aangekondigd

Als je een geboren binnenhuisarchitect bent of voorzien bent van twee rechterhanden, dan kun je binnenkort je lol op. Met een officiële aankondigingstrailer is de renovatiegame Tools Up! aangekondigd.

Tools Up! wordt ontwikkeld door The Knights of Unity en uitgegeven door All In! Games. Het is de bedoeling dat je huizen netjes gaat renoveren, maar dit doe je niet alleen. Deze co-op game vraagt om een gedegen communicatie en goed teamwork om tot goede resultaten te komen. Tools Up! doet veel denken aan het succesvolle Overcooked! waarin je in coöperatief verband gerechten moet bereiden voor de gasten in een restaurant. Door de tijdsdruk en miscommunicaties kan er natuurlijk van alles misgaan, waardoor games als deze bij uitstek leuk zijn om thuis op de bank met vrienden te spelen. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Tools Up! maakt nog dit jaar zijn opwachting voor pc via Steam, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?