Check al onze gamescom content hier!
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
  • ONTWIKKELAAR Ubisoft
  • RELEASEDATUM 4 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint officieel aangekondigd

Vandaag heeft Ubisoft Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint officieel aangekondigd. Dit deden zij tijdens de aangekondigde livestream, waarin ook alpha-beelden van de game getoond werden.

Dit nieuwe deel in de Ghost Recon-franchise speelt zich af op het fictieve eiland Auroa, waar het bedrijf Skell Technology gevestigd is. Onder leiding van Jace Skell fabriceert de onderneming diverse drones die het leven vergemakkelijken. Echter zijn zelfs goede dingen in de verkeerde handen levensgevaarlijk. Een groep oud-militairen die hebben gediend bij de Special Ops hebben het voorzien op de drones. Zij noemen zich The Wolves en zijn meedogenloos. Dit nieuwe deel in de franchise krijgt raids en dat is voor het eerst in een Ghost Recon-game. Bekijk de aankondigingstrailer van de game in onderstaande video.

Ghost Recon Breakpoint verschijnt op 4 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?