Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 22 november 2022
  • Platformen Pc, Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Todd Howard vertelt meer over Starfield

Na de eerste gameplay teaser trailer van Starfield is Todd Howard terug met meer informatie. In een nieuwe trailer zien we de visie en concept art van Starfield.

De nieuwe trailer bevat geen gameplaybeelden, maar is wel interessant voor menig fan van Starfield. Todd Howard vertelt vol trots over het nieuwe universum dat Bethesda aan het bouwen is. We zien concept art van de diverse planeten en de steden die erop gebouwd zijn. In Starfield speel je als één van de laatste ruimte ontdekkingsreizigers. De thema's die aan bod komen in Starfield zijn wonder, maar ook hoop. Starfield gaat de spelers veel vrijheid bieden qua gameplay. Je kan zelf kiezen waar je heengaat en wanneer je dat doet. De verhaallijnen kun je natuurlijk netjes blijven volgen als dat meer je ding is.

Starfield is beschikbaar vanaf 22 november 2022 voor de pc en Xbox Series X|S.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?