Trailer: Todd Howard vertelt meer over Starfield

Geplaatst:

Na de eerste gameplay teaser trailer van Starfield is Todd Howard terug met meer informatie. In een nieuwe trailer zien we de visie en concept art van Starfield.

De nieuwe trailer bevat geen gameplaybeelden, maar is wel interessant voor menig fan van Starfield. Todd Howard vertelt vol trots over het nieuwe universum dat Bethesda aan het bouwen is. We zien concept art van de diverse planeten en de steden die erop gebouwd zijn. In Starfield speel je als één van de laatste ruimte ontdekkingsreizigers. De thema's die aan bod komen in Starfield zijn wonder, maar ook hoop. Starfield gaat de spelers veel vrijheid bieden qua gameplay. Je kan zelf kiezen waar je heengaat en wanneer je dat doet. De verhaallijnen kun je natuurlijk netjes blijven volgen als dat meer je ding is.

Starfield is beschikbaar vanaf 22 november 2022 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord