A Telltale Games Series: The Wolf Among Us 2
  • ONTWIKKELAAR Telltale Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Interactieve Film
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: The Wolf Among Us seizoen 2 onthuld

The Wolf Among Us is terug. Seizoen twee is aangekondigd tijdens The Game Awards.

In de trailer zien we Snow praten met Bigby Wolf. Het ziet er naar uit dat ze hem nodig heeft voor een nieuwe zaak. De unieke neonkleuren en soundtrack zijn beide aanwezig in de trailer. The Wolf Among Us seizoen twee was al eerder in de maak, maar werd geschrapt na het faillissement van Telltale Games. Nadat LCG Entertainment nieuw leven in de licenties had geblazen dacht al veel fans dat het te mooi was om waard te zijn. Maar hier is dan toch seizoen 2.

Wanneer The Wolf Among Us seizoen twee beschikbaar is en voor welke platformen is nog niet bekend.

BRON The Game Awards

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?