Trailer: The Walking Dead: The Telltale Definitive Series aangekondigd

Geplaatst:

Uitgever Skybound Games heeft op haar YouTube-kanaal The Walking Dead: The Telltale Definitive Series aangekondigd. Het is een verzameling van de bekende Telltale-games en bevat alle reeds uitgebrachte seizoenen.

Skybound Games brengt de seizoenen van The Walking Dead: The Telltale Series niet zomaar als bundel uit, maar de games zijn ook voorzien van diverse upgrades. Zo zijn ze voorzien van verbeterde graphics en zijn er diverse making of-elementen toegevoegd. Voor de echte fans zijn er ook drie collector editions aangekondigd. De Protector Pack ($99,99), Guardian Pack ($249,99) en Signature Pack ($349,99) brengen stuk voor stuk allemaal extra goodies met zich mee en zijn verkrijgbaar via de shop van Skybound Games. Echter is de duurste, de Signature Pack, nu al uitverkocht en daardoor niet meer verkrijgbaar.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series staat gepland voor een release in september en komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord