The Walking Dead Onslaught
  • ONTWIKKELAAR Survios
  • EERSTE RELEASEDATUM Q3 2019
  • PLATFORMEN VR
  • GENRE Actie, Avonturen, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: The Walking Dead Onslaught aangekondigd

Ontwikkelaar en uitgever Survios heeft een nieuwe The Walking Dead-game aangekondigd; The Walking Dead Onslaught. Deze titel is echter ontwikkeld voor virtual reality.

The Walking Dead is een enorm populaire serie van AMC, maar dat niet iedere game die daarop gebaseerd is ook garant staat voor succes is inmiddels pijnlijk duidelijk geworden. Toch heeft dat Survios er niet van weerhouden om in samenwerking met AMC een VR-game te ontwikkelen van de populaire serie. Dankzij het 'progressive dismemberment system' is het mogelijk ledematen af te hakken, snijwonden te maken en het doorboren van zombies.

The Walking Dead Onslaught komt in de herfst van dit jaar naar Oculus Rift en HTC Vive.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?