Trailer: The Riftbreaker trailer toont wapens

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2021 16:23

The Riftbreaker is weer terug na een tijdje van afwezigheid. In de nieuwe trailer zien we een aantal van de wapens die de speler mag gaan gebruiken.

Na een kort en explosief intro zien we de twee protagonisten; Ashley en haar mech Mr. Riggs. De avonturen die ze beleven op de alien-planeet zorgen voor vele hectische momenten en confrontaties met de vijandelijke flora en fauna. Gelukkig hebben ze toegang tot een zeer divers arsenaal aan wapens. Van vlammenwerpers tot mini-nuke launchers, Mr. Riggs heeft voor elke situatie het gepaste wapen. In The Riftbreaker gaat het echter niet alleen om de confrontaties tijdens het exploreren. Je basis wordt talloze keren aangevallen en het is aan de speler om die dan ook te verdedigen. Bekijk hier de preview van The Riftbreaker. Bekijk hier een andere gameplay trailer van The Riftbreaker.

The Riftbreaker is beschikbaar in Q4 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. In deze trailer wordt er echter niet veel meer gezegd over de PlayStation 4- en Xbox One-versie, dus het is nog even wachten op bevestiging.

Bron: EXOR Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Riftbreaker

Series

-

Uitgever

EXOR Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 oktober 2021

Ontwikkelaar

EXOR Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord