The Outer Worlds
  • ONTWIKKELAAR Obsidian Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: The Outer Worlds viert release met nieuwe launchtrailer

The Outer Worlds heeft een nieuwe launchtrailer ontvangen. De trailer werd vrijgegeven op het YouTube-kanaal van Obsidian Entertainment.

In deze trailer krijgen we een preview te zien wat we van de game kunnen verwachten. Zo zijn er verschillende bondgenoten, vijanden, wapens en gameplay fragmenten zichtbaar. De trailer toont ook wat van de diepgang in de persoonlijke verstelbaarheid van je personage. Zo kun je ervoor kiezen een held te zijn in het verhaal, maar je kan ook juist een bad guy spelen. Ze laten daarbij verschillende outfits zien. Een aantal van de voorbeelden hoe je combat benaderd worden getoond. Zo zien we opties zoals de brawler, assassin en moon man. Humor is ook een kernpunt in The Outer Worlds.

The Outer Worlds is vanaf 25 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is vanaf release te verkrijgen via Xbox Game Pass voor de pc en console.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?