Trailer: The Outer Worlds viert release met nieuwe launchtrailer

Geplaatst:
Aangepast: 18 oktober 2019 15:30

The Outer Worlds heeft een nieuwe launchtrailer ontvangen. De trailer werd vrijgegeven op het YouTube-kanaal van Obsidian Entertainment.

In deze trailer krijgen we een preview te zien wat we van de game kunnen verwachten. Zo zijn er verschillende bondgenoten, vijanden, wapens en gameplay fragmenten zichtbaar. De trailer toont ook wat van de diepgang in de persoonlijke verstelbaarheid van je personage. Zo kun je ervoor kiezen een held te zijn in het verhaal, maar je kan ook juist een bad guy spelen. Ze laten daarbij verschillende outfits zien. Een aantal van de voorbeelden hoe je combat benaderd worden getoond. Zo zien we opties zoals de brawler, assassin en moon man. Humor is ook een kernpunt in The Outer Worlds.

The Outer Worlds is vanaf 25 oktober beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is vanaf release te verkrijgen via Xbox Game Pass voor de pc en console.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord