Trailer: The Outer Worlds - Murder on Eridanos is aangekondigd

Geplaatst: 12 maart 2021 10:53
Aangepast: 12 maart 2021 10:53

Obsidian Entertainment heeft aangekondigd dat de tweede en laatste uitbreiding van The Outer Worlds, genaamd Murder on Eridanos, snel verschijnt.

Vorige maand verscheen de eerste uitbereiding van The Outer Worlds, getiteld Peril on Gorgon, nog voor Nintendo Switch. Inmiddelds is Murder on Eridanos, de tweede uitbreiding van The Outer Worlds, is in opkomst. De ontwikkelaar liet eerder al wat informatie los over de nieuwe uitbreiding, maar inmiddels is er een volledige trailer beschikbaar, samen met meer informatie. Murder on Eridanos draait om het oplossen van de moorzaak rondom actrice Halcyon Helen. Als speler dien je een verschillend aantal eilanden af te speuren naar bewijsmateriaal, om zo de moordzaak op te lossen. Dit alles speelt zich af in een permanente storm, die de zoekactiviteiten bemoeilijken. Bekijk hieronder de trailer:

Murder on Eridanos verschijnt op 17 maart. De uitbreiding is onderdeel van de seizoenspas, maar kan ook los worden aangeschaft. De uitbreiding wordt beschikbaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord