Check hier alle E3 2021-content

The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: The Outer Worlds - Murder on Eridanos is aangekondigd

Obsidian Entertainment heeft aangekondigd dat de tweede en laatste uitbreiding van The Outer Worlds, genaamd Murder on Eridanos, snel verschijnt.

Vorige maand verscheen de eerste uitbereiding van The Outer Worlds, getiteld Peril on Gorgon, nog voor Nintendo Switch. Inmiddelds is Murder on Eridanos, de tweede uitbreiding van The Outer Worlds, is in opkomst. De ontwikkelaar liet eerder al wat informatie los over de nieuwe uitbreiding, maar inmiddels is er een volledige trailer beschikbaar, samen met meer informatie. Murder on Eridanos draait om het oplossen van de moorzaak rondom actrice Halcyon Helen. Als speler dien je een verschillend aantal eilanden af te speuren naar bewijsmateriaal, om zo de moordzaak op te lossen. Dit alles speelt zich af in een permanente storm, die de zoekactiviteiten bemoeilijken. Bekijk hieronder de trailer:

Murder on Eridanos verschijnt op 17 maart. De uitbreiding is onderdeel van de seizoenspas, maar kan ook los worden aangeschaft. De uitbreiding wordt beschikbaar voor pc, PlayStation- en Xbox-consoles.

BRON YouTube

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?