The Messenger

  • Ontwikkelaar Sabotage Studio
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: The Messenger gaat gratis op reis in The Messenger: Picnic Panic

Het uitstekende The Messenger krijgt spoedig een gratis uitbreiding. Dit keer hakken we niet in duistere omgevingen, maar lekker op het strand in The Messenger: Picnic Panic.

The Messenger: Picnic Panic is een uitbreiding op Devolver's Retro game, The Messenger. De platformer transformeert je in een oppermachtige ninja en is ouderwets moeilijk. Picnic Panic is geheel gratis en verschijnt op 11 juli aanstaande voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?