The Longest Road on Earth

  • Ontwikkelaar Brainwash Gang
  • Eerste releasedatum 20 mei 2021
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Indie, Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: The Longest Road on Earth releasedatum onthuld

Vandaag werd met een trailer aangekondigd dat de avonturengame The Longest Road on Earth in mei uitkomt. De trailer geeft een sfeerimpressie van het donkere verhaal dat wordt verteld in de game.

Het team achter The Longest Road on Earth zegt dat de game een doordacht en zeer persoonlijk verhaal verteld in de vorm van een avonturengame met simpele mechanics en zonder tekst. Dit laat de speler zich volledig onderdompelen in het verhaal, dat opgedeeld is in vier korte verhalen over de levens van vier normale personen. Muziek is ook een groot deel van de ervaring en elk kort verhaal laat je meeslepen door de emotioneel geladen muziek van de game. De afwezigheid van dialoog of tekst betekent dat je een eigen interpretatie kan creëren waarbij de muziek je door de verhalen heen begeleidt. De trailer laat een voorproefje zien van hoe deze korte game een donker en emotioneel verhaal vertelt.

The Longest Road on Earth komt op 20 mei uit op pc, iOS en Android.

BRON Raw Fury

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?