Trailer: The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence onthuld

Geplaatst:

Na lang wachten, is het eindelijk tijd voor een nieuw deel van The Long Dark. Hinterland Studio heeft namelijk The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence onthuld.

De episodische survival game The Long Dark bestaat al een tijdje. Het eerste deel verscheen namelijk al in 2017. Deeltje twee verscheen niet lang daarna en in 2019 kwam The Long Dark Episode 3: Crossroads Elegy uit. Lang bleef het stil rondom de game, maar Hinterland Studio komt nu toch met een langverwachte teaser van het volgende deel. De vierde episode van het ijzige avontuur, genaamd The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence, verschijnt volgende maand. In dit deel wordt Mackenzie gevangengenomen door een groep criminelen en moet hij zien te ontsnappen. Volgens Hinterland kunnen we van dit deel zo'n tien uur aan gameplay, een uur aan cinematics en ruim veertig minuten aan nieuwe muziek verwachten.

The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence verschijnt 6 oktober.

Bron: Hinterland Studio
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Long Dark

Series

-

Uitgever

Mindscape

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

9 augustus 2017

Ontwikkelaar

Hinterland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord