Check hier alle PlayStation State of Play content

The Long Dark

  • Ontwikkelaar Hinterland
  • Eerste releasedatum 9 augustus 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Open-World, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence onthuld

Na lang wachten, is het eindelijk tijd voor een nieuw deel van The Long Dark. Hinterland Studio heeft namelijk The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence onthuld.

De episodische survival game The Long Dark bestaat al een tijdje. Het eerste deel verscheen namelijk al in 2017. Deeltje twee verscheen niet lang daarna en in 2019 kwam The Long Dark Episode 3: Crossroads Elegy uit. Lang bleef het stil rondom de game, maar Hinterland Studio komt nu toch met een langverwachte teaser van het volgende deel. De vierde episode van het ijzige avontuur, genaamd The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence, verschijnt volgende maand. In dit deel wordt Mackenzie gevangengenomen door een groep criminelen en moet hij zien te ontsnappen. Volgens Hinterland kunnen we van dit deel zo'n tien uur aan gameplay, een uur aan cinematics en ruim veertig minuten aan nieuwe muziek verwachten.

The Long Dark Episode Four: Fury, Then Silence verschijnt 6 oktober.

BRON Hinterland Studio

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?