The Long Dark
  • ONTWIKKELAAR Hinterland
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Open-World, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: The Long Dark - Episode 3: Crossroads Elegy viert release met launchtrailer

Het heeft een tijdje geduurd, maar de verhaalmodus van The Long Dark gaat verder met Episode 3: Crossroads Elegy. Om dit te vieren heeft Hinterland een launchtrailer vrijgegeven op hun YouTube-kanaal.

De verhaalmodus van The Long Dark kent sinds vandaag een derde episode. Hoewel in de eerste twee episodes het verhaal van Will Mackenzie werd verteld is dit niet meer het geval in Episode 3: Crossroads Elegy. De trailer die vandaag is vrijgegeven laat namelijk gedeeltes van het verhaal van Dr. Astrid Greenwood zien. Episode drie gaat dan ook over haar en wat ze heeft moeten doorstaan na het vliegtuigongeluk. Bij het opstarten van de game is het direct mogelijk om Episode 3: Crossroads Elegy te spelen. Je hoeft dus niet de eerste twee episodes gespeeld te hebben.

Episode 3: Crossroads Elegy is nu beschikbaar als onderdeel van de verhaalmodus in The Long Dark op Steam, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Hinterland

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?