Check hier alle PlayStation State of Play content

The Lightbringer

  • Ontwikkelaar Rock Square Thunder
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Trailer: The Lightbringer trailer toont gameplay

Er is een nieuwe trailer verschenen van The Lightbringer op het officiële YouTube-kanaal van Rock Square Thunder. De trailer geeft een overzicht van de gameplay en verklapt direct wanneer de game gaat verschijnen.

The Lightbringer brengt ons terug naar het tijdperk van de oude avonturen en platform games met een kleurrijk jasje. De ontwikkelaars hebben de oude Zelda games dan ook als inspiratie genomen. Het doel is om de Lightbringer te worden en de corruptie die zich heeft verspreid te vernietigen. Om dit te bereiken moet je van platform tot platform springen en puzzels op lossen. Het kleine mannetje is niet hulpeloos, want hij kan zich goed verdedigen met zijn boemerang. Je kunt The Lightbringer direct zelf uit proberen want er is een demo beschikbaar op de Nintendo eShop en Steam.

The Lightbringer verschijnt op 7 oktober voor de pc en Nintendo Switch. De demo is momenteel al te downloaden.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?