Cadence of Hyrule

  • Ontwikkelaar Brace Yourself Games
  • Eerste releasedatum 13 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: The Legend of Zelda: Cadence of Hyrule verschijnt volgende maand

The Legend of Zelda: Cadence of Hyrule verschijnt volgende maand op de Nintendo Switch. Dit maakte Nintendo onlangs bekend middels een nieuwe trailer.

De indiegame die Crypt of the NecroDancer combineert met The Legend of Zelda verschijnt ergens volgende maand, onthult Nintendo. Tijdens een Indie World 2019 presentatievideo werden er nieuwe gameplaybeelden vrijgegeven. Daarnaast werd ook onthuld dat de game in juni moet gaan verschijnen. Wellicht wordt de game dus tijdens de E3 uitgebracht.

The Legend of Zelda: Cadence of Hyrule verschijnt in juni op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?