The Last Stand: Aftermath

  • Ontwikkelaar Con Artist Games
  • Eerste releasedatum 16 november 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Survival, Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: The Last Stand: Aftermath releasedatum onthuld

The Last Stand: Aftermath laat niet lang meer op zich wachten. De uitgever Armor Games Studios heeft namelijk de releasedatum onthult met een nieuwe trailer.

The Last Stand: Aftermath is het nieuwe deel in de The Last Stand series en heeft dezelfde kenmerken als de oude games. De wereld is overladen door zombies en het personage dat je kiest, is geïnfecteerd met dezelfde ziekte. Het is aan jouw om alsnog de wereld te verkennen en materialen te verzamelen om te overleven. Hierbij komt direct het roguelike gedeelte van de game om de hoek kijken, want je zult uiteindelijk sterven door het virus. Om vervolgens met een nieuw personage te beginnen die de upgrades en perks van je vorige personage overneemt. De nieuwe trailer vertelt het verhaal van The Last Stand: Aftermath en zit vol met zombies.

The Last Stand: Aftermath verschijnt op 16 november voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series. Mocht je niet kunnen wachten dan is er al een demo beschikbaar op Steam.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?