The Elder Scrolls: Blades

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2019
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: The Elder Scrolls: Blades krijgt Early Access-trailer

De game is al een maand te spelen in de Early Access, maar nu zien we eindelijk de eerste officiële beelden. The Elder Scrolls: Blades heeft namelijk een Early Access-Trailer gekregen.

The Elder Scrolls: Blades is een mobiele game die zich afspeelt in de wereld van The Elder Scrolls. Je neemt de rol aan van een Blade die op de vlucht is en terugkeert naar zijn thuisdorp. Dit dorp is compleet verwoest en het is aan jou om dit weer terug op te bouwen. Naast de heropbouw van je dorp, moet je natuurlijk ook quests voltooien. Deze quests speel je als een soort dungeon crawler, in verschillende dungeons die vol zitten met skeletten, goblins en ander tuig.

The Elder Scrolls: Blades is momenteel in Early Access beschikbaar voor iOS en Android-toestellen.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?