The Elder Scrolls: Blades

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2019
  • Platformen Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: The Elder Scroll: Blades vanaf nu te spelen in early access

Bethesda heeft met het uitbrengen van een nieuwe trailer bekendgemaakt dat de mobiele game The Elder Scrolls: Blades vanaf vandaag speelbaar is in early access.

Tot voor kort was het alleen mogelijk The Elder Scrolls: Blades te spelen als je aan bepaalde voorwaarden voldeed. Zo moest je onder meer een actief Bethesda.net-account hebben. Dat is vanaf vandaag niet meer nodig, de early access-versie van de game is nu voor iedereen beschikbaar op de mobiele platformen. Direct verschijnen er al veel klachten dat de game een te zwaar pay-to-win-model hanteert. Hierdoor moet je ontzettend lang wachten om verder te kunnen komen in het spel of diep in de buidel tasten.

The Elder Scrolls: Blades is vanaf nu beschikbaar voor iOS en Android.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?