Trailer: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan toont Movie Night Mode

Geplaatst:
Aangepast: 14 augustus 2019 10:00

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan heeft in een nieuwe trailer co-op getoond. De modus ontvangt de naam "Movie Night Mode".

De ontwikkelaar Supermassive Games verschijnt met een trailer waarin ze de nieuwe Movie Night Mode uit The Dark Pictures Anthology: Man of Medan uit de doeken doen. De ontwikkelaar raakte geïnspireerd om een co-op modus te maken, omdat ze in streams veel gamers samen zagen speelde. Je kan via deze modus de controller doorgeven aan de mensen waarmee je speelt. Tot en met vier spelers kunnen deelnemen aan de game. Je selecteert per speler een personage die je wilt gebruiken en wanneer het jouw beurt is om te spelen, krijg je van de game een notificatie. Online verschijnt er ook een co-op modus met de naam "Shared Story" en is maar voor twee spelers beschikbaar.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan verschijnt op 30 augustus 2019 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 augustus 2019

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord