The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 30 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: The Dark Pictures Anthology: Man of Medan toont Movie Night Mode

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan heeft in een nieuwe trailer co-op getoond. De modus ontvangt de naam "Movie Night Mode".

De ontwikkelaar Supermassive Games verschijnt met een trailer waarin ze de nieuwe Movie Night Mode uit The Dark Pictures Anthology: Man of Medan uit de doeken doen. De ontwikkelaar raakte geïnspireerd om een co-op modus te maken, omdat ze in streams veel gamers samen zagen speelde. Je kan via deze modus de controller doorgeven aan de mensen waarmee je speelt. Tot en met vier spelers kunnen deelnemen aan de game. Je selecteert per speler een personage die je wilt gebruiken en wanneer het jouw beurt is om te spelen, krijg je van de game een notificatie. Online verschijnt er ook een co-op modus met de naam "Shared Story" en is maar voor twee spelers beschikbaar.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan verschijnt op 30 augustus 2019 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?