The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 22 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Horror, Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes teaser onthuld

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes heeft een nieuwe teaser trailer ontvangen. De trailer dient als een introductie van de setting die we gaan zien in de interactieve horrorfilm.

Het verhaal van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes speelt zich af in het Zagros-gebergte in Irak. De beelden tonen ons tempels en ander ondergronds interieur. Er is echter nog steeds een oorlog aan de gang en de twee groepen mensen die in de kloven terecht zijn gekomen, staan voor moeilijke keuzes met betrekking tot het vertrouwen van elkaar. We zien een soldaat geveld door een bloederige aanval. We weten echter nog niet wat er precies in de grotten loert. We weten wel dat het op zoek is naar nieuw voedsel en dus ook mensen ziet als prooi. Op 27 mei krijgen we een uitgebreidere gameplay-demonstratie te zien. Bekijk hier de eerste trailer van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes verschijnt in 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Bandai Namco

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?