The Crew 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft Ivory Tower
  • Eerste releasedatum 29 juni 2018
  • Platformen PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: The Crew 2 ontvangt nieuwe grote update

The Crew 2 ontvangt vandaag een nieuwe grote update. De update zit boordevol nieuwe content, waaronder nieuwe auto's en nieuwe speelmodi.

Het is zo'n twee jaar geleden dat The Crew werd uitgebracht, maar de game ontvangt nog steeds nieuwe updates. Vandaag verschijnt de nieuwe update die Summer in Hollywood heet. Deze update breidt de game uit met heel veel nieuwe content. Deze zesde gratis update voegt vierentwintig nieuwe auto's toe. Daarnaast krijgt de game ook 48 nieuwe Vanity Items en zeventien nieuwe Live Summits. De komende vijf weken vinden er ook speciale tijdelijke evenementen plaats die elk hun eigen thema hebben.

The Crew 2 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Google Stadia. De Summer in Hollywood-update is vanaf vandaag beschikbaar.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?