Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: The Announcer legt je alles uit over Super Smash Bros. Ultimate

Is het al een tijd geleden dat je Super Smash Bros. hebt gespeeld of ben je helemaal nieuw en nog niet bekend met de game? The Announcer, de omroeper van Super Smash Bros. Ultimate, legt je graag nog even alles haarfijn uit in deze nieuwe trailer.

Veel gamers zitten ongetwijfeld turend naar hun scheurkalender de dagen af te tellen voor Super Smash Bros. Ultimate. Wachten duurt altijd lang. Om het pijn van het wachten iets te verzachten heeft Nintendo een nieuwe trailer gemaakt waarin de bekende stem van Super Smash Bros. Ultimate je weer helemaal bijpraat over de regels van de populaire fighting game. Kijk maar mee.

Super Smash Bros. Ultimate komt uit op 7 december voor de Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?