Trailer: Terminator: Resistance krijgt gratis update

Geplaatst: 5 november 2020 13:00

Terminator: Resistance krijgt een gratis update. Spelers kunnen aan de slag met nieuwe content, waarin ze in de huid kruipen van een Terminator.

Het originele verhaal van Terminator: Resistance ging natuurlijk over het verzet en het overleven in een verknipte toekomst, waarin Skynet de wereld overnam. De nieuwe content laat echter de andere kant van de oorlog zien. De spelers zijn als een Terminator op jacht naar het verzet. Je speelt als een T-800 series Infiltrator en je moet opzoek naar de relevante informatie om de oorlog te winnen. Het uiteindelijk doel is om een commandant van het verzet uit te schakelen. Je krijgt hier echter één keer de kans voor, dus plan je strategie goed! Bekijk hier de review van Terminator: Resistance.

Terminator: Resistance is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De update is nu live op Steam. Wanneer deze content naar de andere platformen komt is nog niet bekend.

Bron: Reef Entertainment
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Terminator Resistance

Series

-

Uitgever

Reef Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 november 2019

Ontwikkelaar

Teyon

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord