Trailer: TEKKEN 7 season 4 in aantocht

Geplaatst:

Het vierde seizoen van TEKKEN 7 is in aantocht. Naast de nieuwe content laat Bandai Namco weten dat de franchise meer dan 50 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Seizoen vier heeft een heleboel content in de aanbieding voor de spelers van de vechtgame. Zo keert een oude bekende TEKKEN vechtster terug genaamd Kunimitsu. Samen met een nieuwe stage trapt zij het nieuwe seizoen af. De trailer hieronder laat haar skills zien. In de vroege lente van 2021 wordt het volgende personage onthuld gepaard met wederom een nieuwe stage. Nieuwe personages en vechtgebieden zijn echter niet het enige wat wordt toegevoegd. Zo krijgt elk personage in de game nieuwe moves, wordt het online-netwerk verbeterd en komen er aanpassingen aan de UI. Met de inleiding van het nieuwe seizoen laat Katsuhiro Harada, game director van TEKKEN, weten dat TEKKEN 7 meer dan zes miljoen keer verkocht is. De TEKKEN-serie heeft nu in totaal 50 miljoen exemplaren verkocht.

TEKKEN 7 is nu beschikbaar op de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 7

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 juni 2017

Ontwikkelaar

Namco Bandai

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord