Trailer: Team Ninja werkt aan Switch exclusive Marvel Ultimate Alliance 3

Geplaatst:

De Nintendo Switch krijgt er een nieuwe exclusive bij. Team Ninja werkt namelijk keihard aan Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order. Dit werd aangekondigd tijdens de Game Awards 2018 van afgelopen nacht.

Terwijl menig Nederlander lekker in dromenland lag, zaten flink wat comicliefhebbers met hun hoofd in de wolken. Team Ninja is namelijk bezig met Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order en toonde diens harde werk in een fraaie trailer. Opvallend is dat de game exclusief op de Nintendo Switch uitgebracht wordt. De game plaatst je in de huid van flink wat Marvel heroes en villains en is co-op speelbaar met vier spelers. De game kent helaas nog geen releasedatum.

Bron: Marvel
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

19 juli 2019

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord