Trailer: Team Ninja toont nieuwe gameplaybeelden Nioh 2

Geplaatst: 23 mei 2019 11:50

Het is na de aankondiging op de E3 vorig jaar lang stil geweest rondom Nioh, maar nu krijgen we eindelijk nieuw beeldmateriaal te zien. Team Ninja toont namelijk nieuwe gameplaybeelden van Nioh 2.

In de nieuwe video die Team Ninja onlangs online heeft geplaatst, kunnen we zien hoe combat in de game werkt. Tijdens de onthulling vorig jaar werd een demonische krijger getoond en dat is ook precies wat we hier te zien krijgen. In Nioh 2 kun je namelijk veranderen in een enorme demon om je vijanden te lijf te gaan. In de video kunnen we drie verschillende varianten zien, dus wellicht is de vorm van je demon gelinkt aan je personage of je wapen. Deze video is tevens een aankondiging voor de gesloten alpha van de game, die vanaf aankomende vrijdag plaatsvindt. Of je je in kunt schrijven voor deze alpha of hoe je ervoor kunt zorgen dat je uitgenodigd wordt, wordt niet aangegeven.

Nioh 2 heeft nog geen exacte releasedatum, maar wordt later dit jaar verwacht voor de PlayStation 4.

Bron: Team Ninja
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nioh 2

Series

-

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasewindow

13 maart 2020

Ontwikkelaar

Team Ninja

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord