Tales of Crestoria
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Mobile
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Tales of Crestoria trailer gepubliceerd

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gepubliceerd voor Tales of Crestoria. In de trailer wordt extra informatie gegeven over de game en de verschillende opties waar je gebruik van kan maken.

In de introductie trailer zien we de hoofdpersonen uit dit nieuwe verhaal en krijgen we een algemene uitleg over verschillende opties in de game. De game geeft je de optie om kleinere missies naast de verhaal missie te doen. In deze missies kan je personages uit eerdere Tales of-games tegenkomen. Deze personages kan je ook tegenkomen in memoria stones. Uit deze stenen kunnen mensen, in dit geval oude personages uit vorige games, ontstaan en je bij je party voegen. Dit betekent dat doorgewinterde Tales of-fans hun favoriete personages kunnen verzamelen en mee kunnen vechten tijdens het uitspelen van de game. Tevens zullen gevechten gebruik maken van een beurtensysteem.

Tales of Crestoria zal uitkomen voor iOS en Android, en publicatie datum is nog niet bekend gemaakt.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?