Tales of Arise

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tales of Arise trailer toont verhaal

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gedeeld van Tales of Arise. Daardoor zijn we weer wat wijzer geworden over het verhaal en wanneer we de game kunnen verwachten.

Tijdens de E3 2019 werd Tales of Arise officiëel aangekondigd. We hebben een lange tijd niets meer gehoord van dit nieuwe deel uit de Tales-of-franchise. Daar is verandering in gekomen tijdens het afgelopen Tales of Festival in Japan, waarbij Bandai Namco een nieuwe trailer heeft getoond van Tales of Arise. De trailer geeft ons een beknopte samenvatting van het verhaal. De game speelt zich af op de planeten Dahna en Rena, waarbij Dahna al driehonderd jaar onderworpen is aan Rena. In al deze tijd heeft Rena de middelen van Dahna geplunderd en de vrijheid van de inwoners afgepakt. Tales of Arise vertelt het verhaal van twee mensen met een afzonderlijke kijk op de wereld. Alphen, een afkomstige van Dahna, is gevoelloos voor pijn en Shionne, een afkomstige van Rena, veroorzaakt pijn bij anderen. Deze twee helden worden verenigd en veranderen elkaars lot om een betere toekomst op te bouwen.

Talse of Arise verschijnt in het voorjaar van 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON BANDAI NAMCO

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?