Tales of Arise

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tales of Arise ontvangt nieuwe storytrailer

Bandai Namco kwam ook nog even voorbij gedurende de Summer Game Fest-show. De uitgever wist daar namelijk een nieuwe verhaaltrailer te tonen van Tales of Arise.

In de trailer zien we een gloednieuwe cast ronddwalen in de wereld van Tales of Arise. Eerder dit jaar zagen we al wat gameplay van Tales of Arise voorbijkomen en mochten we zelfs kennis maken met de twee hoofdrolspelers. De releasedatum komt echter steeds dichterbij en het is dan ook hoog tijd voor wat nieuw beeldmateriaal.

Tales of Arise verschijnt op 10 september 2021 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?