Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tales of Arise

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 9 september 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Tales of Arise officieel aangekondigd

Vandaag heeft Microsoft tijdens diens presentatie op E3 2019 officieel Tales of Arise aangekondigd. Dit nieuwe deel uit de Tales of-franchise komt volgend jaar naar de Xbox One.

Afgelopen week was er al informatie over de game gelekt, waardoor vooraf al bekend werd dat Tales of Arise zou worden aangekondigd. Tales of Arise speelt zich af op de planeet Dahna. De game is ontwikkeld in de kenmerkende stijl die we kennen van de Tales of-games. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van Tales of Arise.

Tales of Arise verschijnt in 2020 voor de Xbox One.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?