Trailer: Tales of Arise krijgt releasedatum en twee trailers

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2021 01:00

Fans van de Tales of-franchise kunnen hun hart ophalen. Bandai Namco heeft naast twee nieuwe trailers ook een releasedatum onthuld voor Tales of Arise.

De eerste trailer laat ons nader kennis maken met twee van de nieuwe personages: Alphen en Shionne. Het tweetal komt ieder van een andere planeet, maar zijn op elkaar aangewezen om hun toekomst veilig te stellen. Aan het eind is ook te zien wanneer de game in de winkels komt te liggen. Bij deze trailer blijft het echter niet, want Bandai Namco heeft tevens een gameplaytrailer vrijgegeven waarin ruim zeven minuten aan gameplay te zien is. Hierin zien we Alphen en Shionne uiteraard ook weer terug, maar maken ook een donkerharig meisje genaamd Linwell en een jongen genaamd Lowe hun opwachting. Met deze trailer krijgen we het nieuwe combat systeem te zien in het vertrouwde Tales of-jasje.

Tales of Arise verschijnt op 9 september in Japan en is vanaf 10 september wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Famitsu
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tales of Arise

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 september 2021

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord