Trailer: Tactische RPG Triangle Strategy aangekondigd voor Switch

Geplaatst: 18 februari 2021 00:32
Aangepast: 18 februari 2021 01:35

Square Enix komt weer met een nieuwe tactische RPG. Vanavond is tijdens de Nintendo Direct de nieuwe tactische RPG Triangle Strategy aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Tijdens de Nintendo Direct van vanavond kwam ook Square Enix voorbij met een nieuwe titel. Square Enix heeft namelijk een nieuw deel in hun HD-2D-serie in de maak, onder de codenaam Project Triangle Strategy. Deze term werd voor het eerst gebruikt om de visuele stijl van Octopath Traveler aan te duiden. In de nieuwste aankondiging van Square Enix zien we deze stijl ook weer terug. Het gaat hier nu echter niet om een turn-based JRPG, maar om een tactische RPG. De gevechten worden om beurten uitgevochten, waarbij positionering en het slim gebruikmaken van je omgeving van essentieel belang is. Daarnaast zijn de keuzes die je in de game maakt ook belangrijk voor de verdere verloop van het verhaal.

Triangle Strategy staat gepland voor een release in 2022 op de Nintendo Switch. De demo is nu alvast beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot TRIANGLE STRATEGY

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

4 maart 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord