Trailer: Tactische game Corruption 2029 aangekondigd

Geplaatst:

Corruption 2029 is via een trailer aangekondigd door The Beared Ladies. De studio is bekend van Mutant Year Zero: Road to Eden en breidt hun catalogus van tactische games nu verder uit.

Corruption 2029 speelt zich af in het toekomstige Amerika, waar de samenleving nogal ontmanteld is. Aan jou de taak om een groep vechters te leiden en Nieuw Amerika te beschermen tegen de regering en de corruptie die over het land is verspreid. Het gevechtssysteem dat berust op tactiek en de omgeving is te vergelijken met Mutant Year Zero: Road to Eden, waar via een turn-based systeem je de vijand moet uitschakelen. De soldaten in de trailer hebben elk hun eigen wapen en specialiteit, waarbij een van de soldaten onzichtbaar kan worden.

Corruption 2029 verschijnt op 17 februari voor de pc. De game is alleen verkrijgbaar via de Epic Game Store.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Corruption 2029

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2020

Ontwikkelaar

The Bearded Ladies Consulting

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord