Corruption 2029
  • ONTWIKKELAAR The Bearded Ladies Consulting
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 februari 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, Strategie, Stealth
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Tactische game Corruption 2029 aangekondigd

Corruption 2029 is via een trailer aangekondigd door The Beared Ladies. De studio is bekend van Mutant Year Zero: Road to Eden en breidt hun catalogus van tactische games nu verder uit.

Corruption 2029 speelt zich af in het toekomstige Amerika, waar de samenleving nogal ontmanteld is. Aan jou de taak om een groep vechters te leiden en Nieuw Amerika te beschermen tegen de regering en de corruptie die over het land is verspreid. Het gevechtssysteem dat berust op tactiek en de omgeving is te vergelijken met Mutant Year Zero: Road to Eden, waar via een turn-based systeem je de vijand moet uitschakelen. De soldaten in de trailer hebben elk hun eigen wapen en specialiteit, waarbij een van de soldaten onzichtbaar kan worden.

Corruption 2029 verschijnt op 17 februari voor de pc. De game is alleen verkrijgbaar via de Epic Game Store.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?