System Shock
  • ONTWIKKELAAR Night Dive Studios
  • RELEASEDATUM Onbekend
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: System Shock 3 krijgt teaser trailer

Veel hebben we nog niet gezien van de game, maar System Shock 3 heeft de eerste teaser trailer gekregen. Deze werd in een presentatie tijdens de Game Developers Conference getoond.

Eerder dit jaar verkocht uitgever Starbreeze de rechten van System Shock 3 terug aan OtherSide Entertainment. De originele ontwikkelaar is nu volop bezig met de ontwikkeling van het nieuwste deel uit de System Shock-serie. Nu heeft de ontwikkelaar eindelijk de eerste teaser trailer onthuld. Veel kunnen we nog niet zien in deze trailer, maar er wordt wel duidelijk een sfeertje neergezet. De trailer bestaat uit in-engine beelden uit de pre-alpha, dus we hebben al een goed beeld van hoe de game er uiteindelijk uit gaat zien.

Een exacte releasedatum voor System Shock 3 is helaas nog niet bekend. Hopelijk leren we daar spoedig meer over.

BRON OtherSide Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?