Trailer: SYNTHETIK: ULTIMATE nu verkrijgbaar op consoles

Geplaatst:
Aangepast: 16 december 2020 21:35

FlowFire Games heeft hun roguelike shooter SYNTHETIK naar consoles gebracht. SYNTHETIK: ULTIMATE is de basis game en is voorzien van aanvullende content.

In 2018 verscheen SYNTHETIK al voor pc en de game werd met veel lof ontvangen op Steam. Dit heeft FireFlow Studios ertoe aangezet om de game ook naar de consoles te brengen. De Nintendo Switch en Xbox One zijn daarbij de eerste, maar een PlayStation 4-versie is ook al in de maak. Om de overstap naar consoles nog leuker te maken is er ook veel extra content toegevoegd aan de ultimate-versie. Zo is er nieuwe muziek toegevoegd, is het verhaal verbeterd, nieuwe items en nieuwe enemy squads. Deze toevoegingen zijn ook beschikbaar voor de pc-versie middels een gratis upgrade.

SYNTHETIK: ULTIMATE is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch en Xbox One. Voor de pc-versie is er een upgrade beschikbaar.

Bron: FireFlow Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SYNTHETIK: ULTIMATE

Series

-

Uitgever

Flow Fire Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

16 december 2020

Ontwikkelaar

Flow Fire Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord