Sword Art Online Alicization Lycoris
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Sword Art Online Alicization Lycoris trailer toont personalisatie opties

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer van Sword Art Online Alicization Lycoris vrijgegeven. In de trailer wordt er uitgelegd hoe de personalisatie opties en het crafting-systeem werken in de game.

In de vorige gameplaytrailer werd al duidelijk dat Kirito het hoofdpersonage van de game is. In de trailer die vandaag is vrijgegeven wordt er getoond dat spelers het uiterlijk van Kirito helemaal kunnen veranderen. Met het crafting-systeem worden wapens gemaakt van materialen die je onderweg hebt verzameld en is er de mogelijkheid om bonussen aan ringen toe te voegen. Als je liever bezig bent met het maken van drankjes biedt alchemie een uitkomst. Hoe de relaties met je partners tot stand komt, is aan het einde van de trailer te zien.

Sword Art Online Alicization Lycoris verschijnt op 10 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?