Trailer: Swedish Chef kookt er op los in Overcooked! All You Can Eat

Geplaatst: 11 december 2020 13:35
Aangepast: 11 december 2020 21:12

Heute bleude bleu, theu sweudish sjuf keukt in euverceuked. Of beter gezegd: Overcooked! All You Can Eat krijgt er een nieuwe kok bij in de vorm van Swedish Chef van The Muppets.

Tijdens The Game Awards werd één van de meest populaire Muppets aangekondigd voor Overcooked! All You Can Eat. Tijdens de nieuwe trailer werd ook gelijk bekendgemaakt dat de Zweedse kok per direct de sterren van de hemel kan koken in de chaotische game. Overcooked! All You Can Eat mixt alle reeds uitgebrachte ingrediënten van Overcooked! en Overcooked! 2 samen voor een heerlijk hoofdgerecht. Als kers op de taart krijg je met Overcooked! All You Can Eat ook nog toegang tot exclusieve content zoals nieuwe levels, chefs en skins. Aan tafel!

Swedish Chef is vanaf nu beschikbaar voor Overcooked! All You Can Eat. De game is verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series S/X.

Bron: The Game Awards
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overcooked! All You Can Eat

Series

-

Uitgever

Team17

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

2 december 2020

Ontwikkelaar

Ghost Town Games Ltd.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord