Scavengers

  • Ontwikkelaar Midwinter Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2021
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score -

Trailer: Survival shooter Scavengers aangekondigd

Scavengers is een survival shooter die zich afspeelt in een apocalyptische wereld in de nabije toekomst. Ontwikkelaar Midwinter Entertainment kondigde de game afgelopen nacht tijdens The Game Awards aan.

Midwinter Entertainment is een relatief nieuwe studio, opgericht door een aantal getalenteerde ontwikkelaars van 343 Industries. Midwinter Entertainment hoopt met Scavengers een nieuwe multiplayer-ervaring te bieden. Volgens de ontwikkelaar wordt de game een zogeheten 'survival shooter co-opetition'. Dat houdt volgens de ontwikkelaar in dat spelers zowel met elkaar samen moeten werken om te overleven als tegen elkaar moeten strijden om te winnen.

Scavengers heeft nog geen exacte releasedatum, maar je Midwinter Entertainment wil vanaf volgend jaar de game gaan playtesten.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?