RETURNAL

  • Ontwikkelaar Housemarque
  • Eerste releasedatum 30 april 2021
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Survival, Third-Person Shooter, Roguelike
  • Gameliner score

Trailer: Survival shooter Returnal aangekondigd

Tijdens de livestream van Sony PlayStation werd een nieuwe franchise aangekondigd. Het gaat hier om de survial shooter Returnal.

Returnal is een nieuwe franchise die naar de next-gen komt. Tijdens de livestream van Sony PlayStation kondigde Housemarque survival shooter aan voor de PlayStation 5. De onthullingstrailer laat zien hoe een vrouw op een andere planeet terechtkomt en daar geplaagd wordt door verschillende wezens. Deze gaat ze met verschillende wapens te lijf. De game heeft een sci-fi setting en wat horror-achtige elementen. Buiten deze eerste beelden is er verder niets aangekondigd.

Returnal verschijnt op de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?