Surgeon Simulator 2
  • ONTWIKKELAAR Bossa Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Surgeon Simulator 2 krijgt een gameplay trailer

Surgeon Simulator 2 heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen, waarin je een gehele operatie kunt meekijken. Van de start tot het moment waarop de patiënt succesvol zijn ogen open doet.

Als je zover komt tenminste. In de trailer zal er wel een ervaren chirurg achter de knoppen hebben gezeten, want de game staat toch vooral bekend om minder succesvolle scenario's. Het tweede deel van Surgeon Simulator komt deze week naar de PC, met nieuwe features. Zo kun je in de trailer een co-op hartoperatie zien, die uitgevoerd wordt door vier personen. Je ziet ook dat de omgeving een stuk dynamischer is dan in de eerste game. Chirurgen moeten van kamer naar kamer rennen om vervangende organen of pijnstillers voor de patiënt te halen. Surgeon Simulator 2 heeft nu ook een hoop tools waarmee spelers zelf hun operaties samen kunnen stellen.

Surgeon Simulator 2 komt op 27 augustus uit op de PC.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?