Trailer: Surgeon Simulator 2 krijgt een gameplay trailer

Geplaatst:
Aangepast: 24 augustus 2020 22:40

Surgeon Simulator 2 heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen, waarin je een gehele operatie kunt meekijken. Van de start tot het moment waarop de patiënt succesvol zijn ogen open doet.

Als je zover komt tenminste. In de trailer zal er wel een ervaren chirurg achter de knoppen hebben gezeten, want de game staat toch vooral bekend om minder succesvolle scenario's. Het tweede deel van Surgeon Simulator komt deze week naar de PC, met nieuwe features. Zo kun je in de trailer een co-op hartoperatie zien, die uitgevoerd wordt door vier personen. Je ziet ook dat de omgeving een stuk dynamischer is dan in de eerste game. Chirurgen moeten van kamer naar kamer rennen om vervangende organen of pijnstillers voor de patiënt te halen. Surgeon Simulator 2 heeft nu ook een hoop tools waarmee spelers zelf hun operaties samen kunnen stellen.

Surgeon Simulator 2 komt op 27 augustus uit op de PC.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Surgeon Simulator 2

Series

-

Uitgever

Bossa Studio

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

27 augustus 2020

Ontwikkelaar

Bossa Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord