SuperPower 3

  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: SuperPower 3 aangekondigd door THQ Nordic

Heb je altijd al over de wereld willen heersen? Binnenkort is dat mogelijk dankzij de simulatie/strategiegame SuperPower 3.

In SuperPower 3 ga je lekker als dictator aan de slag. Dat gaat natuurlijk niet zomaar. De speler zijn/haar kennis wordt getest op het gebied van demografie, economie, militaire strategie en nog veel meer. Sociale en politieke problemen moet worden opgelost, maar op welke manier? Dat mag je helemaal zelf weten. De laatste SuperPower-game kwam uit in 2004.

SuperPower 3 is in ontwikkeling voor de pc.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?