SUPERHOT: Mind Control Delete
  • ONTWIKKELAAR SUPERHOT Team
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 juli 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter, Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE aangekondigd

De unieke shooter SUPERHOT krijgt een standalone titel erbij. De ontwikkelaar SUPERHOT Team heeft er een leuke verrassing in gegooid voor fans van de serie.

Die verrassing is namelijk dat deze game helemaal gratis is voor degene die SUPERHOT al in huis hebben. SUPERHOT: Mind Control Delete begon namelijk als een gratis uitbreiding voor het origineel, maar de ontwikkelaars hebben uiteindelijk besloten er een volledige game van te maken. Ze willen echter dezelfde filosofie respecteren en daarom is SUPERHOT: Mind Control Delete gratis als je SUPERHOT als een keer gekocht hebt. De trailer laat ons verder meer zien wat we gewend zijn van de first person shooter. Het thema van de game is meer. Meer levels, meer vijanden en uiteraard meer manieren om jezelf te verdedigen.

SUPERHOT: Mind Control Delete is vanaf 16 juli beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON SUPERHOT Team

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?