Trailer: Super Smash Bros. Ultimate en Minecraft details vrijgegeven

Geplaatst: 5 oktober 2020 15:55

Er zijn nieuwe details vrijgegeven voor de Minecraft en Super Smash Bros. Ultimate cross-over. We zien de gameplay van Minecraft Steve en nieuwe Mii-outfits.

De gameplay wordt uiteraard ondersteund door het commentaar van Mr. Sakurai. Minecraft Steve heeft zijn originele look van Mojang haar game behouden, ondanks wat kleine tweaks. We zien dat Steve niet heel sterk is in de lucht, maar wel toegang heeft tot alle tools die hij gebruikt in Minecraft. Zelfs het craften is aanwezig, waarmee Steve zijn wapens sterker kan maken. In de onderstaande video kun je de gehele gameplay presentatie zien. Naast de presentatie van de Minecraft gast, zien we ook de nieuwe kostuums voor de Mii-fighters. Zo maken Gil, Bomberman en Travis een entree, maar zien we ook nog meer Minecraft glorie met de Creeper, Pig en Diamond Armor sets. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Minecraft Steve in Super Smash Bros. Ultimate.

Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar op de Nintendo Switch. Minecraft Steve en Alex zijn beschikbaar vanaf 12 oktober.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord