Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Super Saiyan transformaties in de nieuwste Jump Force trailer

Fans van de Dragon Ball-serie kunnen uitkijken naar Jump Force. In de nieuwste trailer, met de naam Awakening, zijn nu eindelijk de ultieme Super Saiyan transformaties van Goku en Vegeta in actie te zien.

In deze trailer is te zien hoe Goku en Vegeta in hun Super Saiyan God Super Saiyan-vorm transformeren. Zij nemen het op tegen de bekende schurk Frieza in zijn ultieme Golden Frieza-verschijning. Tevens zien we een aantal uit de serie bekende aanvallen zoals de befaamde Kamehameha en de Death Ball-aanval van Frieza.

Jump Force komt op 15 februari 2019 naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?