Super Meat Boy Forever
  • ONTWIKKELAAR Team Meat
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Super Meat Boy Forever verschijnt April 2019

Super Meat Boy Forever zou oorspronkelijk in 2018 verschijnen, maar het is Team Meat niet gelukt dat voor elkaar te boksen. Met een kersverse trailer staat echter wel een release voor april 2019 vast.

Meat Boy heeft in de tussentijd niet stilgezeten en is samen met Bandage Girl trotse ouder geworden van Nugget. Echter heeft Dr. Fetus hun kleine baby gekidnapt en staan Meat Boy en Bandage Girl voor de zware taak hun teken van liefde te bevrijden. In Super Meat Boy Forever kunnen zij vijanden verslaan door te schoppen en slaan. De levels worden nu dynamisch geconstrueerd. Iedere keer als je een level verslaat, past het level zich aan naar een moeilijkere versie van zichzelf.

Super Meat Boy Forever verschijnt in april 2019 voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?