Trailer: Super Meat Boy Forever komt naar Xbox en PlayStation

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2021 20:53

Binnenkort kunnen fans van Super Meat Boy Forever ook op de populairste consoles door levels heen springen. De game komt binnenkort naar Xbox en Playstation. Dat liet Team Meat eerder vandaag weten.

Super Meat Boy Forever was op lancering een Switch Exclusive, maar kwam toch al redelijk snel naar de pc. Eerder vandaag liet Team Meat weten dat Super Meat Boy Forever binnenkort haar debuut maakt op Xbox- en PlayStation-consoles. Super Meat Boy Forever speelt zich een paar jaar na de gebeurtenissen van Super Meat Boy (2010) af. Meat Boy en Bandage Girl leiden al jaren een gelukkig leven zonder Dr. Fetus en hebben ondertussen zelfs een baby, genaamd Nugget. Nugget is de personificatie van vreugde en betekent alles voor Meat Boy en Bandage Girl. Helaas keert Dr. Fetus terug en zorgt hij opnieuw voor problemen. Hij slaagt er in Nugget te ontvoeren, waarna Meat Boy de jacht op Dr. Fetus opent. Bekijk hieronder de trailer:

Super Meat Boy Forever is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en pc. De game verschijnt op 16 april 2021 voor de Xbox- en PlayStation-consoles.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Meat Boy Forever

Series

-

Uitgever

Team Meat

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

23 december 2020

Ontwikkelaar

Team Meat

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord