Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 februari 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, Platform
  • Gameliner score -

Trailer: Super Mario 3D World + Bowser's Fury trailer

Nintendo heeft een trailer van zeven minuten uitgebracht van Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Hierin worden er meer details vrijgegeven over de twee avonturen van Mario.

Vorig jaar werd Super Mario 3D World + Bowser's Fury aangekondigd tijdens de speciale Mario Direct. De game bevat Super Mario 3D World en de uitbreiding Bowser's Fury. In Super Mario 3D World heb je de keuze om met Mario, Luigi, Peach of Toad op avontuur te gaan om Sprixieland te redden. Voor het eerst is er de mogelijkheid om lokaal of online met maximaal drie vrienden levels te voltooien. De levels bevatten handige power-ups, zoals de superbel of de dubbele kers en ook Cat Mario is onmisbaar. In Bowser's Fury werk je als Mario samen met Bowser Jr. om zijn vader tegen te houden van zijn snode plannetjes. Samen verken je verschillende eilanden om het vervolgens op te nemen tegen de gigantische Bowser.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt 12 februari uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?